Computercursussen

Home / Educatie / Computercursussen

Tekengrootte

Computercursussen

SWO biedt nu zelf geen computerlessen

Maar u kunt in de bibliotheek in Wezep terecht op het spreekuur voor digitale vragen op dinsdag van 14.00 – 17.00 uur. Zie de informatie van de bibliotheek in Wezep hieronder:

Bij het bibliotheekspreekuur helpen we bij vragen over de digitale overheid, DigiD en het invullen van formulieren. We helpen zelf of verwijzen door naar de organisatie die hulp kan bieden. Het spreekuur is er ook voor vragen over onze e-books, online cursussen en andere bibliotheekvragen. Ook helpen we met andere digitale vragen zoals het plaatsen van apps op telefoons en andere korte hulpvragen waarmee we mensen kunnen helpen hun weg te vinden in de digitale wereld. Aanmelden is niet nodig.
Deelname is gratis en u kunt ook e-mailen naar: ido@bibliotheeknoordveluwe.nl
of bellen naar: (038) 376 19 77. Dat kan tijdens het spreekuur op dinsdag in Wezep.

Bovendien bieden wij gratis computertrainingen aan. U hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek om deze trainingen te volgen. De trainingen gaan over beter omgaan met de computer of iPad/tablet; veilig internet gebruiken; over zaken via internet regelen met de overheid en over het omgaan met het patiëntenportaal van de huisarts of het ziekenhuis.
Zie voor meer informatie:
https://www.bibliotheeknoord-veluwe.nl/leren/cursussen-workshops.html

———————————————————-

Behalve bij de bibliotheek kunt u ook terecht bij SeniorWeb, een landelijke organisatie.
SeniorWeb is een landelijke vereniging zonder winstoogmerk met ruim 150.000 leden, 2.800 vrijwilligers en 450 leslocaties in Nederland.
SeniorWeb leslocaties zijn voor iedereen toegankelijk en bieden een ideale manier om meer te leren over de digitale wereld. De cursussen en workshops zijn kleinschalig, betaalbaar en geschikt voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers. De vrijwillige docenten zijn zelf ook senior. De meeste leslocaties bieden ook individuele lessen en inloopspreekuren.
Het cursusseizoen begint over het algemeen in januari en september. SeniorWeb heeft een landelijke dekking, dus meestal is er wel een leslocatie bij u in de buurt. Op www.seniorweb.nl vindt u alle informatie over lid worden, lesgelden, cursusaanbod etc.


Locaties

De Brinkhof, Wezep