Computercursussen

Home / Educatie / Computercursussen

 

Tekengrootte

 

Computercursussen

Op dit moment geeft SWO geen computerlessen.
Maar u kunt in de bibliotheek in Wezep terecht op het spreekuur voor digitale vragen. Zie de informatie van de bibliotheek in Wezep hieronder:

Bibliotheekspreekuur
Bij het bibliotheekspreekuur helpen we bij vragen over de digitale overheid, DigiD en het invullen van formulieren. We helpen zelf of verwijzen door naar de organisatie die hulp kan bieden. het spreekuur is er ook voor vragen over onze e-books, online cursussen en andere bibliotheekvragen. Ook helpen we met andere digitale vragen zoals het plaatsen van apps op telefoons en andere korte hulpvragen waarmee we mensen kunnen helpen hun weg te vinden in de digitale wereld.
Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis en u kunt ook e-mailen naar: ido@bibliotheeknoordveluwe.nl of bellen naar: (038) 376 19 77. Dat kan tijdens het spreekuur op dinsdag in Wezep.

————————————————————————————

Wellicht hebt u toch behoefte aan informatie of is het volgen van een online cursus iets voor u. Dan kan SeniorWeb, een landelijke organisatie, misschien iets voor u betekenen. Daarom onderstaande informatie:

SeniorWeb is een landelijke vereniging zonder winstoogmerk met ruim 150.000 leden, 2.800 vrijwilligers en 450 leslocaties in Nederland.
SeniorWeb leslocaties zijn voor iedereen toegankelijk en bieden een ideale manier om meer te leren over de digitale wereld. De cursussen en workshops zijn kleinschalig, betaalbaar en geschikt voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers. De vrijwillige docenten zijn zelf ook senior. De meeste leslocaties bieden ook individuele lessen en inloopspreekuren. Het cursusseizoen begint over het algemeen in januari en september. SeniorWeb heeft een landelijke dekking, dus meestal is er wel een leslocatie bij u in de buurt.

Op www.seniorweb.nl vindt u alle informatie over lid worden, lesgelden, cursusaanbod etc.

Locaties