Zorgsaam

Home / Dienstverlening / Zorgsaam

Tekengrootte

Zorgsaam

…De perfecte match!

Misschien kent u ons al of leest u voor het eerst over ons: ZorgSaam Oldebroek is een vrijwilligersproject in de gemeente Oldebroek waar maatjes gekoppeld worden aan mensen die behoefte hebben aan sociaal contact, jong of oud. ZorgSaam Oldebroek zet zich in om zoveel mogelijk hulpvragers een maatje te bieden. Om een match te laten plaatsvinden zijn wij hard op zoek naar mensen die we kunnen koppelen.

Moet u dan vrijwillig zorg verlenen aan iemand anders? Nee, juist niet! Bij het contact kunt u denken aan een kopje koffie drinken, een stukje wandelen, het rijden naar het ziekenhuis voor een afspraak of het doen van boodschappen. Ook mantelzorgers die er eens even tussen uit willen kunnen vragen om een tijdelijke oppas. Onze coördinator probeert een goede match tussen hulpvrager en maatje te maken.

Voorbeelden van hulpvragen waarvoor we al een match hebben kunnen maken zijn heel divers, en dat maakt het ook zo leuk en passend voor iedereen.

Nieuwsgierig geworden of aansluiten bij ZorgSaam Oldebroek als hulpvrager of vrijwilliger?

Stel uw vraag of meld u aan via www.ZorgSaamOldebroek.nl, info@ZorgSaamOldebroek.nl of (06) 22 28 45 65 (bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 12:00).

We rekenen op u, want in de gemeente Oldebroek mag niemand eenzaam zijn!