Maaltijdvoorzieningen

Home / Dienstverlening / Maaltijdvoorzieningen

Tekengrootte

Maaltijdvoorzieningen

Warme maaltijdvoorziening Tafeltje Dekje
De inwoners van de gemeente Oldebroek die niet meer in staat zijn om voor een warme maaltijd te zorgen, kunnen hiervoor in aanmerking komen.
Aanvraag is mogelijk bij het Sociaal Team Oldebroek, tel. (0525) 63 83 33, email: sociaalteam@oldebroek.nl.

Door de vrijwilligers van SWO worden de maaltijden op maandag t/m vrijdag rond 12.00 uur bezorgd. Voor het weekend en de feestdagen kan men ook koude maaltijden mee-bezorgd krijgen. Aan de bezorging is ook de signaleringsfunctie gekoppeld; dat wil zeggen dat de bezorgers kunnen waarnemen hoe het met de gebruiker gaat en zo nodig actie daarop kunnen (laten) ondernemen.
Voor de warme maaltijd zijn de kosten, afhankelijk van de gekozen gerechten, gemiddeld tussen € 6,00 en € 7,30 en voor het toetje € 0,70.

Restaurantfunctie De Hullen
Op zondag is er een “open eettafel” waar u als buitenstaander een warme maaltijd kunt gebruiken. Deze begint om 17.00 uur.
Ook is het mogelijk om op doordeweekse dagen een maaltijd te gebruiken. Vooraf dient u dit af te spreken. Dit is ook mogelijk voor groepjes. U kunt zich aanmelden via tel.: (0525) 63 76 37.

Samen tafelen in de Samenhof Viattence locatie Weidebeek
Er is een Open eettafel op maandag in De Weidebeek in Wezep. Bovendien op de 1e zondag van de maand. Dit kan van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 16.30 uur.

Dit is bestemd voor senioren die het gezellig vinden om samen te eten of die moeite hebben met koken en in een gastvrije omgeving een eenvoudige oosterse maaltijd willen nuttigen.
Voor slechts € 6,95 per persoon geniet u van een heerlijke maaltijd. Het is wel fijn als u vooraf reserveert.
U kunt daarvoor op maandag gewoon binnen lopen of bellen met (038) 375 62 50.

Als u gezellig met anderen aan tafel zit smaakt het eten u vast goed.

Locaties

De Hullen, i.s.m. Het Baken

Samenhof bij Weidebeek