Klussendienst Icare

Home / Dienstverlening / Klussendienst Icare

Tekengrootte

Klussendienst Icare

De klusbus kan al uw kleine klussen in en om het huis klaren. Als lid betaalt u € 15,00 per uur en € 7,50 voorrijkosten. Dit geldt voor de eerste 14 uur per huishouden per jaar, daarna betaalt u
€ 25,00 per uur. Na het eerste uur wordt gerekend in kwartieren.

U kunt hiervoor tijdens kantooruren bellen naar de ledenvereniging Icare, tel. (088) 383 20 00 (€ 0,10 per minuut).

Wat kunnen de klussenmannen zoal voor u doen?
Klussen binnen:
Badkameraccessoires monteren – kraan repareren of vervangen – ontstoppen afvoer wasbak – keukenkastjes ophangen en afstellen hang- en sluitwerk – stopcontacten, schakelaars, verlichting vervangen, snoeren vervangen en vastzetten – kleine meubels en witgoed (gelijkvloers) verplaatsen.
Klussen buiten: incidenteel grasmaaien – onkruid wieden – snoeiwerkzaamheden – beperkt onderhoud hang- en sluitwerk, hekwerk/schutting – buitenverlichting monteren – dakgoten schoonmaken (enkel van 1 maart t/m 31 oktober).
Dit is een kleine greep uit de mogelijkheden.

Afspraak maken
Vraag de Klusbus nu aan per telefoon en er wordt direct een afspraak met u gemaakt. Houdt uw lidmaatschapsgegevens en uw agenda bij de hand en bel (088) 383 20 00 (€ 0,10 per minuut). U kunt de Klusbus ook via de website van Icare aanvragen. Klik hiervoor op de knop ‘Aanvragen’. Wij nemen dan binnen drie dagen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Extra voorwaarden
Een annulering dient u minimaal 24 uur van tevoren te melden. De kosten bij niet tijdig annuleren bedragen € 22,50.
Kijk voor de uitgebreide annuleringsvoorwaarden in onze algemene voorwaarden.

U moet wonen binnen het werkgebied van de Klusbus. Tijdens de uitvoering van de klus bent u ook aanwezig en moeten de benodigde materialen voor de uitvoering van de klus aanwezig zijn.

Locaties